Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем съединител 147..нов и буксува

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем съединител 147..нов и буксува

Съединителя е Валео всичко комплект (нов) преди да го сменя започна да буксува стария..сложих нов обаче продължава да си буксува..та мисълта ми е дали може да е от някоя помпа или менте Валео...

Първоначално публикувано от Nikito147 Покажи съобщение
    Съединителя е Валео всичко комплект (нов) преди да го сменя започна да буксува стария..сложих нов обаче продължава да си буксува..та мисълта ми е дали може да е от някоя помпа или менте Валео...
    Дизел или бензин

Comment

...
      Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 06:02.

Comment

Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
        Дизел.
        Извинявам се,забравил съм да напиша.. 147 1.9 JTD 115 hp 2006г.

Comment

Диска на стария беше ли износен?
          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Ами да речем ,да ..имаше 1мм до ограничителите

Comment

...

Comment

Уточнението, че колата е дизел, беше за Цвятко.
                Знам, но ще изчакам малко
                Тя е с бутало, нали?

Comment

...

Comment

Съединителят е постоянно зацепен, ако е помпа, по скоро няма да отделя. Или не е сглобен както трябва или има някакъв дефект. Може да му трябва и време. Покрай още така и ще разбереш.
                    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Щом питаш мен - знам, че двигателят на тази кола има четири бутала.
                      Колкото до това дали съединителят й е с бутало или действа на опън - хал-хабер си нямам.
                      Ооо, Ник, теб не те питам за това. Той трябва да ми потвърди за да видя дали ги хваща нещата и да продължа. Аз го знам с какво е
                      Колкото до това дали съединителят й е с бутало или действа на опън - хал-хабер си нямам.
                      - то е едно и също

Comment

...
                        Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 06:03.

Comment

Трябва известно време да караш по-еваш , докато улегне феродовия диск към маховика и притискателния диск .
                          Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD

Comment

Дрънкате пълни простотии!
                            Щом е нов целият съединител, то той трябва да държи. Два тигела да му направиш и е "улегнал".
                            Освен ако не е сглобен правилно, то проблемът е класически.

Това, което натиска съединителя не се връща до край.

Дали е закъсано жило, при тия с жило, дали е скапал се маркуч между помпата и работния цилиндър или разкашкали се гумички на помпата, то резултатът е подобен.
                            Жилото си мърда в един диапазон, маркуча пък действува все едно , че има клапан и не иска да връща, а разложената гумичка на помпата запушва компенсационния отвор и не позволява течността да се върне обратно в казанчето. На практика действува все едно , че има клапан и блъска течност в системата след нея, но не я връща в казанчето.
                            Има още една, но много рядка причина. Да задиря буталото на работния цилиндър и да не връща до край. Получава се и от гняс в него.
                            Успех!
                            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                              Дрънкате пълни простотии!
                              Щом е нов целият съединител, то той трябва да държи. Два тигела да му направиш и е "улегнал".
                              Освен ако не е сглобен правилно, то проблемът е класически.

Това, което натиска съединителя не се връща до край.

Дали е закъсано жило, при тия с жило, дали е скапал се маркуч между помпата и работния цилиндър или разкашкали се гумички на помпата, то резултатът е подобен.
                              Жилото си мърда в един диапазон, маркуча пък действува все едно , че има клапан и не иска да връща, а разложената гумичка на помпата запушва компенсационния отвор и не позволява течността да се върне обратно в казанчето. На практика действува все едно , че има клапан и блъска течност в системата след нея, но не я връща в казанчето.
                              Има още една, но много рядка причина. Да задиря буталото на работния цилиндър и да не връща до край. Получава се и от гняс в него.
                              Успех!
                              Тук няма как да се съглася ,още повече за JTD .А пък ако е и с ремап .
                              Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD

Comment

Working...
                              X